Porcijos: 75 krekerių
Paruošimo laikas: 10 min.
Gaminimo laikas: 120 min.
Jums reikės:
· ¼ puodelio avokadų aliejaus
· 10 salierų kotelių
· 1 žiupsnelis šviežio rozmarino (be kotelių)
· 2 žiupsneliai šviežių čiobrelių (be kotelių)
· 2 šaukštai obuolių acto
· 1 arbatinis šaukštelis Himalajų druskos
· 3 puodeliai maltų linų sėklų
Gaminimo eiga:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 110◦C temperatūros.
2. Pasiruoškite kepimo popierių.
3. Į maisto kombainą sudėkite aliejų, žoleles, salierus, actą ir druską ir sumalkite.
4. Įdėkite linų sėklas ir išmaišykite iki vientisos masės.
5. Leiskite pastovėti 2-3 min.
6. Perkelkite tešlą ant kepimo popieriaus ir supjaustykite į traškučių formas.
7. Kepkite 60 min, tada apverskite ir kepkite dar 60 min.
8. Skanaus!
Maistinė vertė:
· Kalorijos (kcal): 34
· Riebalai: 5g
· Angliavandeniai: 1g
· Baltymai: 1.3g