Porcijos: 36 traškučiai
Paruošimo laikas: 10 min.
Gaminimo laikas: 10-15 min.
Jums reikės:
· 1,5 puodelio migdolų miltų
· ½ arbatinio šaukštelio druskos
· 1 kambario temperatūros kiaušinio
· 2 šaukštai kokosų aliejaus
· ¼ arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
· 1 šaukštas susmulkinto rozmarino
Gaminimo eiga:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 170◦C temperatūros.
2. Patieskite kepimo popierių.
3. Dubenyje sumaišykite migdolų miltus ir druską.
4. Kitame dubenyje sumaišykite kokosų aliejų, pipirus ir rozmariną.
5. Į jį įmaišykite miltus.
6. Gerai išmaišykite, kol gausis vientisa tešlos tekstūra.
7. Perkelkite tešlą ant kepimo popieriaus, uždenkite dar vienu kepimo popieriaus lapu ir pakočiokite.
8. Supjaustykite į traškučių formas.
9. Kepkite 10-15 min.
10. Leiskite atvėsti.
11. Skanaus!
Maistinė vertė:
· Kalorijos (kcal): 66
· Riebalai: 6g
· Angliavandeniai: 1.4g
· Baltymai: 3g