Porcijos: 20 krekerių
Paruošimo laikas: 15 min.
Gaminimo laikas: 60 min.
Jums reikės:
· ½ puodelio maltų linų sėklų
· ½ puodelio migdolų miltų
· 1 puodelis kokosų miltų
· 2 šaukštai išlukštentų kanapių sėklų
· ¼ arbatinio šaukštelio jūros druskos ir dar žiupsnelis pabarstymui
· 1 kiaušinio baltymas
· 2 šaukštai lydyto sviesto
Gaminimo eiga:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 150◦C temperatūros.
2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir dar vieną jo lapą atsidėkite šalia.
3. Dubenyje sudėkite linų sėklas, kokosų, migdolų miltus, druską, kanapių sėklas ir gerai išmaišykite.
4. Įdėkite kiaušinio baltymą bei sviestą ir išmaišykite.
5. Tešlą perkelkite ant kepimo popieriaus ir uždenkite kitu lapu kepimo popieriaus ir tada pakočiokite.
6. Supjaustykite į traškučius ir kepkite 60 min.
7. Skanaus!
Maistinė vertė:
· Kalorijos (kcal): 47
· Riebalai: 6g
· Angliavandeniai: 1.2g
· Baltymai: 02g