Porcijos: 4
Paruošimo laikas: 10 min.
Gaminimo laikas: 15 min.
Jums reikės:
· 1 puodelis anakardžių riešutų, žalių ir nesūdytų
· 1 puodelis pekano riešutų, perpjautų pusiau
· 2 valgomieji šaukštai stevijos
· 4 arbatiniai šaukšteliai ištirpinto kokosų aliejaus
· 2 puodeliai vandens
Gaminimo eiga:
1. Susmulkinkite riešutus virtuviniu kombainu ir suformuokite vientisą masę.
2. Į riešutų pastą įpilkite vandens, aliejaus, stevijos ir perkelkite mišinį į puodą.
3. Maišydami virkite 5 min. ant didelės ugnies
4. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite 10 min.
5. Patiekite šiltą ir mėgaukitės!
Maistinė vertė:
· Kalorijos (kcal): 260
· Riebalai: 22g
· Angliavandeniai: 12g
· Baltymai: 6g