Porcijos: 8
Paruošimo laikas: 5 min.
Gaminimo laikas: 20-30 min.
Jums reikės:
· 450 g itin tvirtos sojų varškės, nusausintos ir supjaustytos griežinėliais
· 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
· 1 puodelis migdolų miltų
· 1 valgomasis šaukštas mielių
· ½ arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių
· ½ arbatinio šaukštelio česnako miltelių
· ½ arbatinio šaukštelio raudonėlio
· ¼ arbatinio šaukštelio druskos
Gaminimo eiga:
1. Į negilų dubenį sudėkite visus produktus, išskyrus sojų varškę ir alyvuogių aliejų.
2. Gerai išmaišykite
3. Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 200 C
4. Į platų dubenį suberkite migdolų miltus ir gerai išmaišykite.
5. Apšlakstykite sojų varškę alyvuogių aliejumi, panardinkite į mišinį ir gerai apvoliokite.
6. Išklokite kepimo skardą pergamentiniu popieriumi
7. Perkelkite padengtą sojų varškę į kepimo skardą
8. Kepkite 20-30 min. vieną kartą apverskite, kol apskrus.
9. Patiekite ir mėgaukitės!
Maistinė vertė:
· Kalorijos (kcal): 282
· Riebalai: 20g
· Angliavandeniai: 9g
· Baltymai: 12g